Προφιλ2019-03-04T21:08:28+00:00

Το υπερσύγχρονο Καθαριστήριο είναι μια σύγχρονη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών καθαρισμού – σιδερώματος και επιδιόρθωσης ρούχων. Η επιχείρηση απευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο και στην οικογένεια του και επιδιώκει να τους εξασφαλίσει ελεύθερο χρόνο που είναι πολύτιμος στις μέρες μας και του τον στερούν οι καθημερινές υποχρεώσεις στο πιεσμένο πρόγραμμα, τόσο στην δουλειά όσο και στο σπίτι.

Σκοπός της επιχείρησης είναι να παρέχει υπηρεσίες πλυσίματος – στεγνού άοσμου καθαρισμού, ξελεκιάσματος, επιδιόρθωσης και στα πιό ευαίσθητα ρούχα. Εκτός από την βασική υπηρεσία καθαρισμού, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες σιδερώματος απαλλάσοντας το πελατολόγιο της από την χρονοβόρα αυτή διαδικασία, με ποιοτικά καλύτερο αποτέλεσμα και χαμηλό κόστος.

Η επιχείρησή  βασισμένη στην σωστή οργάνωση, τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα άτομα που την στελεχώνουν, μπορεί να ανταγωνιστεί επιχειρήσεις του κλάδου οι οποίες αδυνατούν να επιτύχουν χαμηλά κόστη λειτουργίας και να προσφέρουν χαμηλές τιμές στους πελάτες τους.